Srijeda, 27 Siječanj 2016 01:00

Uspješni nastupi stolnotenisača Požege na prvenstvu Regije i u 2. HSTL

SLAVONSKI BROD - U subotu, 23. veljače u organizaciji slavonskobrodskog Stolnoteniskog kluba Graničar održano je pojedinačno seniorsko prvenstvo regije Slavonija - zapad.

Za Stolnoteniski klub Požegu nastupili su Hrvoje Dujmović i Miroslav Kovačević. Nakon uspješnog natjecanja po skupinama oba natjecatelja plasirala su se u osminu finala.

U četvrtfinalu Miroslav Kovačević je izgubio od Tomislava Bibera dok je Hrvoje Dujmović pobijedio Davida Popića i plasirao se u polufinale.

U polufinalu je od Dujmovića bolji bio Tomislav Biber koji je slavio rezultatom 3:1, a potom je u finalu pobijedio svog suigrača iz Graničara Božidara Kraljevića rezultatom 3:0.

Prva četiri igrača ostvarili su plasman na seniorsko Prvenstvo Hrvatske koje će se održati tijekom ožujka u Varaždinu.

U 12. kolu 2. Hrvatske stolnoteniske lige prva ekipa STK Požege u sastavu Hrvoje Dujmović, Luka Kovačević i Ivan Dujmović uvjerljivo je pobijedila znatno slabiju ekipu Brestovca rezultatom 4:0.

Sva tri igrača Požege ostvarili su po jednu pojedinačnu pobjedu, dok su par Ivan Dujmović - Luka Kovačević ostvarili četvrtu pobjedu i u ligi još nisu poraženi.

Pročitano 1763 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Siječanj 2016 14:12