Srijeda, 16 Ožujak 2016 01:00

Matej Jaroš osigurao motor za novu sezonu

POŽEGA - Član Moto kluba Požega Promet Matej Jaroš koji je nedavno izabran za najboljeg sportaša grada Požege za 2015. godinu prije nekoliko dana osigurao je i motor za novu sezonu Prvenstva Hrvatske u motocrossu.

Sredstva za novi motor osigurali su sponzori, a između ostalih Moto Jakopec, Grad Požega, Auto Centar Radić, Fitness club Play te Moto klub Požega Promet. 

Jaroš je vrhunski sportaš 1. kategorije. Prošle godine osvojio je drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske. Član je Hrvatske reprezentacije s kojom je nastupio na Kupu nacija. Član je ekipe Moto kluba Požega Promet koja je prvak Hrvatske i osvajač Kupa Hrvatske u motocrossu i supercrossu. Za najboljeg sportaša grada Požege izabran je u tri navrata, a ove godine je i njegov klub dobio nagradu za najbolju mušku sportsku udrugu. 

Njegova daljnja karijera je bila upitna zbog problema oko nabave novog motora za što su bila potrebna velika financijska sredstva.

Matej se sada može potpuno posvetiti pripremama za novu sezonu u kojoj će "Jastreb iz Požege" u naš grad i dalje donositi pokale i medalje sa brojnih natjecanja.

 

Pročitano 2626 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 16 Ožujak 2016 09:19