Utorak, 03 Svi 2016 02:00

Održan sastanak Organizacijskog odbora 15. Olimpijskog festivala dječjih vrtića

POŽEGA - U prostorijama Gradskog šahovskog kluba Požega danas je održan sastanak Organizacijskog odbora 15. Olimpijskog festivala dječjih vrtića na kojem su bili nazočni predstavnici svih vrtića s područja Požeško - slavonske županije.

Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će 10 Dječjih vrtića. To su : Cvjetna livada Požega, Pod gradom Požega, Radost Požega, Sveti Leopold Mandić Požega, Šareni svijet Požega, Maslačak Pakrac, Kockica Lipik, Tratinčica Pleternica, Kutjevo i Velika.

Organizacijski odbor dogovorio je sve detalje oko organizacije 15. izdanja Olimpijskog festivala dječjih vrtića. Organizator je kao i svih proteklih godina Požeški športski savez, a generalni pokrovitelj Grad Požega.

15. Olimpijski festival dečjih vrtića održat će se u subotu, 14. svibnja s početkom u 9,00 sati na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi. Djeca će se natjecati u atletici (trčanje na 50 metara, skok udalj i bacanje loptice) i malom nogometu. U slučaju kiše natjecanje će se održati istog dana u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi. 

Na sastanku su određeni i parovi 1. kola u malom nogometu za dječake i djevojčice.

 

DJEČACI:

Velika - Kockica Lipik 

Kutjevo - Sveti Leopold Mandić

Radost - Tratinčica

Maslačak - Šareni svijet

Pod gradom - Cvjetna livada 

 

DJEVOJČICE: 

Kutjevo - Pod gradom 

Radost - Tratinčica

Maslačak - Kockica

Sveti Leopold Mandić - Cvjetna livada 

Šareni svijet - Velika 

Pročitano 1936 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Svi 2016 12:07