Ponedjeljak, 27 Lipanj 2016 02:00

Maja Grdiša ostvarila normu za Europsko prvenstvo u samostrelu field i ušla u reprezentaciju Hrvatske

VELIKO TRGOVIŠĆE - Proteklog vikenda u Velikom Trgovišću održan je 21. Međunarodni Croatia kup u gađanju samostrelom field, a ujedno je to bilo i poslijednje izborno natjecanje za reprezentaciju Hrvatske za predstojeće prvenstvo Europe što se početkom srpnja održava u Zurichu.

Na tom natjecanju nastupili su i strijelci streljačkog kluba "Požega". Prvog dana natjecanja vrijeme je bilo strahovito vruće sa vrlo malo vjetra što je bilo teško za gađanje, teko da su strijelci jedva izdržavali meč.

Članica Streljačkog kluba "Požega" Maja Grdiša je uspjela savladati sve poteškoće i zauzela je drugo mjesto pojedinačno kod žena te je ostvarila normu i ušla u reprezentaciju Hrvatske za predstojeće Prvenstvo Europe.

Mladi požeški strijelac Josip Vlainić teško se borio sa vrućinom što mu je donijelo dosta napora i odnijelo dosta krugova.

Uz strijelce iz Hrvatske na turniru su nastupili i strijelci iz Češke, Švicarske, Austrije i Njemačke.

Pred reprezentacijom je sad Prvenstvo Europe, a ostali strijelci se spremaju za međunarodni turnir u Otrokovicama (Republika Češka) koji je na rasporedu krajem srpnja.

Pročitano 1293 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Lipanj 2016 10:01