Utorak, 29 Studeni 2016 01:00

Pobjeda i poraz stolnotenisačica Požege u 5. krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige - Istok

PRELOG / ŠENKOVEC - U subotu, 26. studenog igračice Stolnoteniskog kluba Požega odigrale su dva susreta 5. kruga 1. Hrvatske stolnoteniske lige. Na gostovanju u Prelogu ostvarile su uvjerljivu pobjedu protiv istoimenog domaćina rezultatom 1:4. dok su u Šenkovcu poražene od istoimenog kluba rezultatom 4:0. 

Protiv Preloga prva igračica Požege Nikolina Raguž ostvarila je dvije uvjerljive pobjede (od 3:0 u setovima), a Ljiljana Miletić pobijedila je svoju protivnicu rezultatom 3:2 u setovima. Sara Klobučar izgubila je svoj pojedinačni meč rezultatom 3:1 u setovima ali je zato u paru s Nikolinom Raguž ostvarila pobjedu u parovima rezultatom 3:1 u setovima. 

Protiv vodeće ekipe lige, Šenkovca požeške stolnotenisačice su izgubile sva četiri susreta. Sara Klobučar izgubila je 3-0 u setovima, Nikolina Ragu 3:1, a Ljiljana Miletić 3:0. Par Klobučar - Raguž poražen je rezultatom 3:2 u setovima. 

S ovim utakmicama za Požežanke je završio prvi dio prvenstva jer su slobodne u posljednjem, 6. krugu koji je na rasporedu u subotu, 03. prosinca.

Naše stolnotenisačice su trenutno na 3. mjestu sa 9 osvojenih bodova. U nastavku prvenstva STK Požega će u sklopu 7. kruga gostovati u Petrinji kod STK Petrinja. 

Pročitano 1806 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Studeni 2016 14:21