Nedjelja, 07 Svi 2017 02:00

Antonio Furić drugi, a Oliver Franjić treći na Europskom prvenstvu u bodybuildingu

SANTA SUSANNA - Završeno je Europsko prvenstvo u bodybuildingu koje se tijekom ovog tjedna održalo u Santa Susanni (Španjolska). Odlične rezultate postigli su natjecatelji požeškog Fitness kluba Play.

U četvrtak je u juniorskom classic bodybuildingu nastupio Davor Vukadin koji je u izuzetno jakoj konkurenciji ušao u finale i plasirao se na šesto mjesto.

Iza njega, hrabro, sa seniorima u classic bodybuildingu obračunao se juniorski prvak Hrvatske, Oliver Franjić koji je također bio odličan, plasirao se u finale i osvojio peto mjesto. Taj rezultat dao je naslutiti da se u petak spremaju velike stvari u juniorskoj konkurenciji.

U petak su seniori nastupali prije juniora. U kategoriji bodybuildera do 100kg nastupio je Antonio Furić. Naš Požežanin je u ponajboljoj životnoj formi te se plasirao na drugo mjesto i donio Hrvatskoj prvu medalju na ovom natjecanju.

Iza njega, u juniorima do 75 kg nastupio je Oliver Franjić. Dečko prepun iznenađenja oduševio je odličnom ovogodišnjom formom koja mu je donijela brončanu medalju i drugu za Hrvatsku, Požegu, Fitness klub Play.

Nitko od ostalih dvadesetak hrvatskih natjecatelja, nažalost, nije uspio osvojiti odličje.

Pročitano 3822 puta