Ponedjeljak, 15 Svi 2017 02:00

Dario Stanković (BBK Body Art) šesti na Balkanskom prvenstvu u body buildingu

ČAČAK - U subotu, 13. svibnja u Čačku (Srbija) održano je Balkansko prvenstvo u bodybuildingu. Sa Hrvatskom reprezentacijom otputovao je i Dario Stanković, član BBK Body Art Požega. Natjecao se u svojoj classic bodybuilding kategoriji.

Njemu je to bilo prvo međunarodno natjecanje i odmah se plasirao u finale. Na kraju je osvojio odlično 6 mjesto s najboljom formom do sada.

Od njegove apsolutne pobjede na državnom prvenstvu prošla su dva tjedna, ali nažalost nije sve išlo po planu. Dario se prošli vikend razbolio, pokupio je crijevnu virozu i završio u bolnici. Sve do četvrtka u klubu nisu bili sigurni hoće li se dovoljno oporaviti i moći nastupiti.

Zato je morao potpuno izmjeniti plan rada koji je odlično funkcionirao i Dario je i na ovom natjecanju nastupio u jako dobroj formi jer je ovo bilo njegovo najdefiniranije izdanje do sada.

Nakon državnog prvenstva na kojem je osvojio dva zlata i balkanskog prvenstva gdje se plasirao u finale osvojivši odlično 6 mjesto) slijedi zasluženi odmor, a nakon toga kreću pripreme za novu sezonu. 

Pročitano 1808 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Svi 2017 07:15