Ponedjeljak, 22 Svi 2017 02:00

Streljački klub Požega organizirao 1. Kup Velike u gađanju samostrelom field

VELIKA - Proteklog vikenda Streljački klub "Požega" je pod pokroviteljstvom Općine Velika na nogometnom igralištu u Velikoj održao 1. Kup Velike u gađanju samostrelom field na otvorenom.

To je ujedno bilo i prvo ovogodišnje okupljanje strijelaca što je i početak sezone na otvorenom. Na natjecanje se odazvala većina natjecatelja iz Hrvatske, među njima i dvojica braće Požega kojima je to bilo prvo natjecanje na otvorenom.

Natjecatelje je pozdravio i natjecanje otvorio načelnik općine Vlado Boban i njegov zamjenik Ivica Potočanac. Uz sunčano i vjetrovito vrijeme rezultati su bili dosta skromniji osim iskusnih strijelaca Valentine Pereglin i Domagoja Pereglina koji su i uz vjetar pogodili 851 krug.

Vjetar je na mahove bio toliko jak da je rušio mete, ali sve je ipak bilo zadovoljavajuće. Po završetku natjecanja zamjenik načelnika gospodin Ivica Potočanac dodijelio je priznanja najboljima.

Od domaćih strijelaca članovi Streljačkog kluba "Požega" Igor Požega kod juniora je bio drugi iza Martina Oborovečkog iz Velikog Trgovišča, dok je mlađi brat Davor Požega bio treći.

Pred strijelcima su sada izborna natjecanja za reprezentaciju za predstojeće prvenstvo svijeta koje se u srpnju održava u Osijeku.

Pročitano 1648 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Svi 2017 10:03