Ispiši ovu stranicu
Utorak, 12 Rujan 2017 02:00

CT Trutovi ovogodišnji prvaci Županijske lige u Lovu šarana

POŽEGA - Proteklog vikenda odlovljeno je posljednje 4. kolo Županijske lige Športskog ribolovnog saveza Požeško-slavonske županije u disciplini Lov šarana. Natjecanje je održano od 08.09.-10.09.2017. godine na jezeru Požega u naselju Turnić na lokaciji Športskog-izletničkog centra Požega.

Domaćin natjecanja bilo je Športsko ribolovno društvo „Požega“ koje gospodari športskim centrom. Pobjednici posljednjeg kola je ekipa ŠRU“Ulovi i pusti“Požega-CT "Trutovi", drugoplasirana je bila ekipa ŠRU“Ulovi i pusti“Požega-CT "Dream team" dok je treće mjesto zauzela i treća ekipa ŠRU“Ulovi i pusti“Požega-CT "Do bola".

Na natjecanju je 8 ekipa ukupno ulovila 166,78 kg šarana ukupne prosječne veličine od 5,3 kg.

Ovogodišnji naslov prvaka za 2017. godinu ponijela je ekipa ŠRU“Ulovi i pusti“Požega-CT "Trutovi" u sastavu Slaven Zlomislić i Dalibor Đurak sa osvojenih 8 bodova, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRU“Ulovi i pusti“Požega-CT "Dream team" u sastavu Marko Ivčetić, Robert Beble i Igor Lončarević sa osvojenih 13 bodova dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRD“Šaran“Požega-CT "Ba…Ro…Fi…" u sastavu Sebastijan Kalnak, Stjepan Fičković i Robert Kalnak.

Ovogodišnji najulov šarana teškog 16,32kg ulovio je natjecatelj Marko Ivčetić.

Pročitano 2173 puta