Srijeda, 13 Rujan 2017 02:00

Teniski klub Požega organizirao II. Vincijanovićev memorijal na kojem je nastupilo stotinjak tenisača

POŽEGA - U organizaciji Teniskog kluba Požega prošlog vikenda održan teniski turnir Hrvatske unije tenisača pod nazivom Otvoreno prvenstvo Požege „II. Vincijanovićev memorijal“.

Turnir je organiziran u sjećanje na požeškog tenisača Tomislava Vincijanovića koji je bio jedan od osnivača Teniskog kluba Požega. Prve godine turnir je bio nižeg ranga serije 500, a ove godine je prerastao u viši rang, odnosno seriju 1000 te je okupio u Požegi stotinjak tenisača iz svih krajeva Hrvatske.

Turnir je otvorio požeški gradonačelnik Darko Puljašić

Svaki tenisač je za sebe mogao naći idealnu kategoriju jer se igralo u čak 11 različitih kategorija (pojedinačno, mješoviti parovi, parovi...). Natjecanje je trajalo cijelu subotu i nedjelju a najbolji su nagrađeni peharima i medaljama.

Članovi TK Požega su bili dobri domaćini te su se pobrinuli za dobru atmosferu. Osim o organizaciji igre i suđenju, vodili su brigu da gosti imaju dovoljno parkirnih mjesta, osigurali su hranu i napitke te se družili se s gostima uz večeru i zvukove tamburice u lijepom ambijentu Caffe bara Smash koji se nalazi na teniskim terenima kluba. 

Rezultati

(Foto : Službena facebook stranica TK Požega) 

Pročitano 1941 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Rujan 2017 08:56