Ponedjeljak, 16 Listopad 2017 02:00

Tomislav Bartulović (BBK Body Art) osvojio dva srebra na Maxximum Openu

MEDVODE - U subotu 14. listopada održano je međunarodno natjecanje u bodybuildingu i fitnessu, Maxximum Open. Natjecanje je održano u slovenskom mjestu Medvode.

Odlično organizirano natjecanje je kao i svake godine  dovelo veliki broj spremnih natjecatelja. Nakon dva srebra u Zagrebu, natjecatelj BBK Body Art, Tomislav Bartulović osvojio je još dva srebra i u Sloveniji.

U juniorskoj kategoriji physique visoka nastupilo je 9 natjecatelja, a Tomislav je završio na odličnom drugom mjestu. Nakon toga je nastupio u još jačoj seniorskoj kategoriji physique visoka koju su činila 12-torica natjecatelja, a Tomislav je ponovio rezultat i okitio se srebrom.

Jedini natjecatelj koji ga je pobijedio u obje kategorije, kasnije je bio i apsolutni pobjednik natjecanja (u physique kategorijama), tako da je Tomislav pokazao sjajnu formu za ovako mladog natjecatelja kojemu su ovo prve pripreme. Sada je vrijeme za zasluženi odmor. Tomislav je već najavio da je ovo sport za njega, tako da ćemo u budućnosti sigurno imati još lijepih sportskih vijesti o ovom mladom požeškom sportašu.

Pročitano 1880 puta