Utorak, 05 Prosinac 2017 01:00

Članovi BBK Požega proglašeni najboljima u Slavonskoj brdsko biciklističkoj ligi 2017.

VIROVITICA - U subotu, 02. prosinca 2017 u Virovitici je održana svečana dodjela priznanja za najbolje bicikliste i biciklistkinje "SBBL GIANT 2017". Član Brdsko biciklističkog kluba Požega Matej Skuzin proglašen je najboljim biciklistom.  

"Na početku godine odlučio sam nastupiti na što više utrka lige jer su staze i sam nivo natjecanja odlični za treninge i stvaranje natjecateljske forme. Ove godine niti konkurencije nije falilo u najjačoj elite kategoriji, pa je i utrkivanje bilo zanimljivije. Liga se sastojala od 10 utrka raspoređenih kroz cijelu sezonu sa malom ljetnom pauzom od sredine 7. do sredine 8. mjeseca. Kalendar MTB KUPA HRVATSKE i kalendar SBBL su bili odlično kombinirani tako da se minimalan broj utrka poklopio na isti datum. Od 10 utrka nastupio sam na njih 8 i osvojio 5 prvih mjesta te 3 druga mjesta. Tim rezultatima osvajam 1. mjesto u ukupnom poretku Slavonske brdsko biciklističke lige, te se zahvaljujem svim natjecateljima koji su dolazili na utrke i nadam se nagodinu još većoj posjećenosti" izjavio je Matej Skuzin. 

Ukupni nagradni fond osigurali su GIANT HRVATSKA koji je bio generalni sponzor lige te novoosnovana Slavonska biciklistička udruga.

Skuzinov klub BBK POŽEGA također se našao na postolju među klubovima sa osvojenim 2. mjestom u ukupnom poretku ispred BK OSIJEK 2010 i iza BK FESTUNG iz Slavonskog Broda.

Od članova BBK POŽEGA postolje su još osvojili Krešimir Pavičić (1.mjesto) u kategoriji VETERAN C koji je ove godine svojom formom pokazao da nema prave konkurencije niti u KUPU HRVATSKE niti u SBBL i Zvonko Pedić  (3.mjesto) u kategoriji ELITE.

Pročitano 1734 puta