Ponedjeljak, 09 Srpanj 2018 02:00

Otvorena Škola plivanja Požeškog športskog saveza, upisi traju do petka, 13. 07. 2018.

POŽEGA – Na Gradskim bazenima u Požegi službeno je danas otvorena Škola plivanja Požeškog športskog saveza u kojo je trenutno upisano oko 280 djece – neplivača i plivača početnika.

Male polaznike, njihove roditelje i učitelje došli su pozdraviti gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Mariom Pilonom. Ispred Požeškog športskog saveza na otvorenju je bio predsjednik Nino Abramović. 

Školu plivanja vodi osam profesora kineziologije, a radi se u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Voditelj škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju, ali i predstavnicima Grada Požege na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem koji su podržali rad škole.

- "Hvala roditeljima koji imaju povjerenja u ove ljude, oni su stručni i educirani i sigurno će vašu djecu osposobiti da u najkraćem vremenu svladaju sve prepreke kako bi bili pravi plivači. Požega ima dugu tradiciju plivanja i svojih bazena, a sada kada imamo nove bazene naša je obveza vama mladima omogućiti sustavno plivačko educiranje" - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

Upisi u Školu plivanja traju do kraja ovog tjedna zaključno s petkom, 13. srpnja 2018. Cijena Škole plivanja je 150 kuna. Polaznici Škole plivanja u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom cijelog ljeta. Uplata se može izvršiti prilikom upisa na Bazenu ili na žiro račun Požeškog sportskog saveza (HR7423860021120016519).

Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

 

(Tekst i foto Kronika požeško-slavonska)

(naslovna fotografija : pozega.hr)

Pročitano 2495 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Srpanj 2018 14:22