Ponedjeljak, 30 Srpanj 2018 02:00

Demonstracijom stečenih znanja i dodjelom diploma završila Škola plivanja Požeškog športskog saveza za 2018. godinu

POŽEGA - Na Gradskim bazenima jutros je nakon tri tjedna obuke završila Škola plivanja Požeškog sportskog saveza za 2018. godinu u koju se upisalo 332 polaznika.

Nakon što su djeca prošla posljednja dva sata obuke pod nadzorom 8 svojih trenera (Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Zoran Čokrlić, Lana Leskovar, Anton Čokrlić) podijeljene su diplome svim polaznicima, predstavljene su sve grupe te su prikazana stečena znanja u prisutnosti brojnih roditelja, članova obitelji i prijatelja, a na kraju je uslijedilo i zajedničko fotografiranje.

Trenerima i polaznicima je ispred Grada Požege čestitao Ferdinand Troha, zamjenik požeškog gradonačelnika Darka Puljašića, a ispred Požeškog športskog saveza nazočni su bili glavni tajnik Željko Mitrović i dopredsjednik Tomislav Čabraja.

Školu plivanja organizirao je Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege i u suradnji s Javnom ustanovom "Sportski objekti Požega". Obuku je provodilo osam profesora kineziologije, a radilo se u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika.

Polaznici su prošli obuku u trajanju od ukupno 30 školskih sati. S iskaznicom Škole plivanja djeca imaju slobodan ulaz na bazen i tijekom kolovoza odnosno do kraja ove ljetne sezone na Gradskim bazenima.

 

(Foto : Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 3146 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Srpanj 2018 13:51