Srijeda, 03 Listopad 2018 02:00

Odlični rezultati članova Powerlifting kluba Body Art na natjecanju "Najjači turopoljac 2018" u Velikoj Gorici

VELIKA GORICA -  U nedjelju, 20.9.2018. u Velikoj Gorici održano je natjecanje u powerliftingu i bench press-u "Najjači turopoljac 2018." u organizaciji Hrvatskog powerlifting saveza i kluba Spiritus fortis.

Požeški Powerlifting klub Body Art imao je dva predstavnika, juniora Antonija Miletića i teškaša u bench pressu Darija Markovića. Ostali požeški natjecatelji su na odmoru od Europskog prvenstva, neki su otišli na školovanje van Požege i rade svoje prve studenske korake, a dio je nažalost ozljeđen.

Zato su Antonio i Darijo odlično odradili ovo natjecanje. Antonio je pobijedio u svojoj težinskoj kategoriji i po disciplinama uzeo još jedno zlato i dva srebra (među juniorima). U požeškom klubu su posebno zadovoljni jer je popravio svoj čučanj i podigao prvi puta 110 kg (on je imao 67,3 kg na službenom vaganju) uz 75 kg bench press i 145 kg u mrtvom dizanju.

Teškaš Darijo imao je također svoj dan podigavši osobni rekord od 160 kg u bench pressu. Ovaj mladi tata blizanaca je odlično dizao i iz pokušaja u pokušaj bilo je odmah jasno da će to biti njegov dan. Osim zlata u kategoriji osvojio je i broncu u apsolutnoj kategoriji.

U Body Atru sada slijedi kratki odmor, a nakon toga kreću pripreme za državno prvenstvo koje će se održati u mjesecu prosincu.

Pročitano 2389 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Listopad 2018 14:31