Utorak, 19 Veljača 2019 01:00

Predavanje sportskog psihologa Matije Mesića - "Sportska psihologija i mentalno zdravlje" održat će se danas s početkom u 17,30 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori

POŽEGA - U utorak, 19. 02. 2019. s početkom u 17,30 sati u prostorijama Hrvatske gospodrske komore u Požegi (Vukovarska 6) održat će se predavanje "Sportska psihologija i mentalno zdravlje" u organizaciji Društva psihologa Požeško-slavonske županije i Požeškog športskog saveza.

Predavač će biti Požežanin Matija Mesić, mag. psyh. koji je stručnjak za psihološku pripremu sportaša. U predavanju će biti definirana sportska psihologija te će biti predstvljeno područje i način rada sportskog psihologa s pojedincima i sportskim timovima uz konkretne primjere s terena. Bit će objašnjeno i kako se znanja i vještine usvojene u radu sa sportskim psihologom mogu koristiti i u drugim životnim područjima u osobnom rastu i razvoju te izgradnji i očuvanju vlastitog mentalnog zdravlja.

Sportski psiholog Mesić pojasnit će što je sportska psihologija i da je nužno da je u klubovima provode isključivo obrazovani ljudi sa zvanjima sportskog psihologa, certificiranog životnog trenera, motivacijskog govornika i mentalnog trenera. U drugom dijelu predavanja bit će moguće postaviti konkretna pitanja o problemima s kojima se sreću treneri i sportski djelatnici u svom radu i u svojim klubovima. 

Predavanje je besplatno, namijenjeno je sportašima i sportskim djelatnicima kao i svim ostalim građanima zainteresiranim za ovu temu, a organizira se u sklopu 12. Tjedna psihologije Hrvatskog psihološkog društva (18.- 24. 02. 2019.). Sportski psiholog Matija Mesić ovo predavanje je jučer održao u Pakracu. 

 

(Foto : Pakrački list)

Pročitano 1595 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Veljača 2019 10:06