Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 20 Ožujak 2019 00:00

Požeški športski savez i Obrt za masažu "Dado" u petak, 26. 04. 2019. organiziraju predavanje o pravilnoj prehrani i ulozi magnezija u regeneraciji

POŽEGA - Nakon predavanja "Sportska psihologija i mentalno zdravlje" koje je Požeški športski savez organizirao 19. 02. 2019. uskoro će se u Požegi održati još jedno predavanje koje je vezano uz sport. 

U petak, 26. 04. 2018. s početkom u 18,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi (Vukovarska 6) održat će se predavanje o pravilnoj prehrani i ulozi magnezija u rekuperaciji.

Organizatori su Požeški športski savez i Obrt za masažu "Dado". Predavanje "Važnost prehrane u svakodnevnom načinu života" održat će mr. sc. Goran Radovanić, stručnjak za nutricionizam i zdravu prehranu koji se tim važnim temama i prirodnim načinom lječenja bavi posljednjih 15 godina. Autor je knjige "Tajna zdravlja" koju će zaniteresirani moći kupiti poslije predavanja po cijeni od 150 kuna. 

Nakon Radovanića predavanje "Uloga magnezija u rekuperaciji" održat će dr. Stjepan Čurić koji pripada znanstvenom timu koji se bavi istraživanjem magnezija na temu "Brzo transdermalno djelovanje ionizirane otopine magnezijevog klorida" koja je i dio teme njegovog doktorata za stjecanje zvanja doktora znanosti. Po završetku predavanja moći će se kupiti magnezij. 

Požeški športski savez poziva sve sportaše i sportske djelatnike kao i članove sportskih udruga da se odazovu na ova zanimljiva predavanja. 

Pročitano 1454 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 18 Travanj 2019 08:50

Galerija slika