Ispiši ovu stranicu
Subota, 20 Srpanj 2019 02:00

Demonstracijom stečenih vještina i podjelom diploma završila Škola plivanja Požeškog športskog saveza za 423 polaznika

POŽEGA - Rekordna po broju polaznika, ovogodišnja Škola plivanja na Gradskim bazenima u Požegi došla je svome kraju. Završnom priredbom i podjelom diploma nikad brojnijim polaznicima, požeška je škola plivanja "zatvorila vrata" za ovu godinu.

Koordinator Škole plivanja Albinko Bagarić zahvalio je svima koji su omogućili školu te naglasio kako je ove godine kroz školu plivanja prošlo čak 423 djece, dok im je na postignutom uspjehu čestitao zamjenik gradonačelnika Požege Mario Pilon. - Draga djeco, čestitam vam na uspješno završenoj školi plivanja. Siguran sam kako će te stečeno znanje koristiti tijekom cijeloga života. Također, čestitam Požeškom sportskom savezu i trenerima na uspješno provedenom programu, a posebno se zahvaljujem roditeljima što su prepoznali važnost plivanja te svoju djecu doveli u školu. – poručio je zamjenik Pilon.

Školu plivanja organizirao je Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege i u suradnji s Javnom ustanovom "Sportski objekti Požega". Obuku je provodilo je osam profesora kineziologije, a radilo se u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Polaznici su prošli obuku u trajanju od ukupno 30 školskih sati. S iskaznicom Škole plivanja djeca imaju slobodan ulaz na bazen i tijekom kolovoza odnosno do kraja ove ljetne sezone na Gradskim bazenima.

 

(pozega.hr)

Pročitano 1282 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2019 11:23