Ispiši ovu stranicu
Utorak, 17 Prosinac 2019 01:00

Prijedloge za najbolje sportaše grada Požege za 2019. godinu udruge članice Saveza trebaju dostaviti do 11. 01. 2020.

POŽEGA - Požeški športski savez će i ove godine proglasiti najbolje sportaše, sportašice i sportske udruge grada Požege za 2019. godinu, te dodijeliti Trofej Požeškog športskog saveza za dostignuća u sportu jednoj udruzi i jednom pojedincu.

Kako bi imali potpuni uvid u stanje športa u Gradu mole se udruge članice Saveza da najkasnije do subote, 11. siječnja 2020. dostave svoje prijedloge sa rezultatima za najbolje sportaše, sportašice i udruge u svim kategorijama. Udruge također mogu nominirati i svoje mlade perspektivne sportaše

Prijedloge sa slikama sportaša (digitalni oblik) treba dostaviti u prostorije Požeškog športskog saveza u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc (Antuna Kanižlića 14 a) ili na mail : pozeski.sportski.savez@gmail.

Svečano proglašenje najboljih sportaša grada Požege za 2019. godinu održat će krajem siječnja 2020. u Gradskom kazalištu Osim pojedinačnih nagrada u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji bit će proglašena i najbolja muška i ženska sportska udruga kao i perspektivni sportaši. Također će se nagraditi najbolji treneri i veterani kao i najbolji sportaši i udruge sportaša s invaliditetom.

Na svečanom proglašenju dodijelit će se i Trofej Požeškog športskog saveza jednom zaslužnom pojedincu i jednoj gradskoj udruzi za izuzetna dostignuća u sportu kao i Trofej za fair play.

Bit će to već 53. izbor najboljih sportaša grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza.

Pročitano 1214 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Prosinac 2019 12:20