Četvrtak, 13 Veljača 2020 01:00

Održano županijsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojčice i dječake ŠSD OŠ

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u srijedu, 12. 02. 2020. održano je županijsko natjecanje u stolnom tenisu Školskih sportskih društava osnovnih škola za djevojčice i dječake u organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza. Kod djevojčica natjecale su se dvije ekipe, a prvo mjesto osvojilo je ŠSD Sokol (OŠ Dobriše Cesarića Požega) koje je rezultatom 3:0 pobijedilo ŠSD Kune (OŠ Stjepana Radića (Čaglin). 

Kod dječaka nastupio je 6 ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine. U finalu je ŠSD Lipik rezultatom 3:1 bio bolji od ŠSD Sokol dok je u susretu za 3. mjesto ŠSD Trenk (OŠ V. Nazora, Trenkovo) rezultatom 3:0 bilo bolje od ŠSD Slavonac (OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica). Još su se natjecale i ekipe ŠSD Kune i ŠSD Vitez (OŠ G. Viteza, Poljana). 

Tako će djevojčice ŠSD Sokol i dječaci ŠSD Lipik predstavljati Požeško - slavonsku županiju na daljnem natjecanju Hrvatskog školskog sportskog saveza. Pehare najboljim ekipama uručio je Marijan Rudež, tajnik Školskog sportskog saveza Požeško - slavonske županije. 

Pročitano 1162 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Veljača 2020 13:23