Srijeda, 26 Kolovoz 2015 00:00

Dobri rezultati požeških biciklista u nastavku sezone

VIROVITICA - Nakon nešto više od mjesec dana pauze biciklisti požeškog biciklističkog kluba LUKS Racing Team nastavili su biciklističku sezonu.

Nakon Nacionalnog prvenstva koje se održali sredinom srpnja na kojem su nastupili u punom sastavu i Europskog prvenstva koje se održalo u Grazu (Austrija) na kojem je nastupio naš biciklist Mirko Budimlić, požeški biciklisti su sezonu nastavili utrkom u Virovitici.

Utrka se bodovala za Slavonsku brdsko biciklističku ligu.

Na utrci su za požeški Luks Racing Team nastupili Krešimir Pavičić u kategoriji Veterani, Matej Skuzin u kategoriji Elite , Zvonko Pedić u kategoriji Junior i Nino Pavičić u kategoriji Kadet.

Rezultati su bili očekivano dobri jer se cijeli tim sve vrijeme pripremao po planu i pod budnim okom trenera za nastavak i drugi dio sezone.

U 11 sati startali su kategorija veterana i kadeta i u toj utrci nastupili su Krešimir i Nino.

Nakon dobrog starta obojice nakon nekih 500 metara na usponu Nini puca lanac i nakon tehničkog kvara Nino mora odustati jer je staza bila tako postavljena u dužini 12000 metara pa nije stigao do tehničke zone ukloniti kvar.

Na istoj utrci Krešimir osvaja vrlo dobro treće mjesto i penje se na postolje.

U 13 sati na programu je bila utrka Elite i Junior kategorija.

U toj utrci boje požeškog kluba branili su Matej Skuzin i Zvonko Pedić.

U utrci od 24 km Zvonko je osvojio premoćno prvo mjesto sa reko 9 minuta prednosti ispred drugoplasiranog.

Matej Skuzin je osvojio vrlo dobro drugo mjesto sa nešto više od minute zaostatka za prvoplasiranim i četiri minute ispred trećeplasiranog .

Sve u svemu ovo je dobar nastavak sezone požeških biciklista što je dokaz dobrog i sustavnog rada i temelj za dobre rezultate u daljnjem tijeku sezone i Kupa Hrvatske.

Pročitano 1176 puta