Subota, 19 Svi 2018 02:00

Dag Kovačević novi trener Rukometnog kluba Požega

POŽEGA- Ovog tjedna došlo je do promjene trenera seniorske ekipe u Rukometnom klubu Požega. Nakon jedne i pol sezone provedenih na klupi Požege domaćeg stručnjaka Hrvoja Jurkovića zamijeniti će iskusni osječki rukometaš Dag Kovačević. koji je u svojoj bogatoj karijeri igrao za RK Osijek, RK Karlovac, RK Županju, dok se od aktivnog igranja oprostio u RK Spačvi iz Vinkovaca. Poslije toga vršio je i dužnosti tajnika RK Osijeka, te sportskog direktora i trenera RK Spačva. Prošle sezone bio je trener seniorske ekipe RK Valpovka.

Osim novog trenera Požega ima i pomoćnog trenera. Ovu funkciju obavljat će bivši prvotimac Požege Filip Bešlić. Nakon ozljede koja ga je spriječila od daljnjeg aktivnog igranja za prvu ekipu pomoći će klubu na ovaj način kao produžena ruka Daga Kovačevića.

Novi trenerski dvojac će prvu utakmicu imati već danas u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc (subota, 19. 05.) u 18,00 sati u tradicionalnoj utakmici između prve momčadi i veterana kluba koja se svake godine igra na kraju sezone. Narednog vikenda Požežani će odigrati i domaću utakmicu protiv RK Virovitica. Nakon toga slijedi odmor do početka priprema za novu sezonu 2. Hrvatske rukometne lige - Istok. 

 

(RK Požega) 

Pročitano 2222 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 19 Svi 2018 09:39