Četvrtak, 22 Studeni 2018 01:00

Rukometaši Požege pobijedili Slatinu u 2. kolu Kupa Slavonije i Baranje

POŽEGA - Rukometaši Požege jučer su u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc svladali Slatinu u 2. kolu Kupa Slavonije i Baranje. Ekipe su se izmenjivale u vodstvu tijekom cijele utakmice da bi u završnici presudila kvaliteta i iskustvo domaćih igrača. Slatina se pokazala kao odlična ekipa koja će do kraja sezone 2. Hrvatske rukometne lige - Istok biti najveći konkurent Požežanima u borbi za naslov prvaka i plasman u veći rang. 

Izvlačenje parova 3. kola kupa regije Istok održat će se danas u Osijeku s početkom u 17,30 sati. Četiri kluba koja će se naći u ždrijebu su Osijek, Borovo, Županja i Požega. 

Već u subotu, 24. 11. s početkom u 18 sati Požega na svom parketu igra utakmicu 8. kola 2. HRL - Istok protiv RK Valpovka (Valpovo). Nakon sedam kola (ali i utakmice manje) Valpovka se nalazi na petom mjestu sa sedam bodova. Prošlo kolo trebali su igrati u svojoj dvorani protiv Slavije, ali utakmica je odgođena. S obzirom da su izraziti favoriti u toj utakmici i da bi najvjerojatnije pobijedili s tim bodovima bi Valpovčani bili na trećem mjestu. Zbog toga rukometaši Požege moraju ozbiljno ući u ovaj susret i nastaviti s maksimalnim učinkom u ovoj sezoni. 

 

RK Požega - RK Slatina 28:26 (12:13)

Požega, SD Tomislav Pirc. Gledatelja 250. Suci: Domagoj Degmečić (Vrpolje) i Frenko Soldo (Slavonski Brod) Nadzornik: Ivan Kovačević (Štivica)

RK Požega: Ćosić (7 obrana), Grbeš, Jurković 4, Raguž 1, Glasnović, Polanec 6, Mjertan, Tomas 7, Bajt, Grgurić 3, Gelenčir 1, Gotal, M. Antunović 6, Franjić, Tukonić, Rajič. Trener: Dag Kovačević.

RK Slatina: Frajhaut (9 obrana), Horvat, Repić 2, Nemet 1, Baćani, Miličić 2, Bot 3, Dragojević 4, Suhić 2, Hankić 5, Mataija 7(1), Macinger, Venus (4 obrane), Loparac. Trener: Viktor Frajhaut.

Sedmerci: RK Požega 0/2 (M.Antunović 0/2), RK Slatina 3/5 (Mataija 3/4, Dragojevići 0/1)

Isključenja: RK Požega 4 minute (Raguž 2, Tomas 2), RK Slatina 2 minute (Dragojević 2)

 

(Izvor : Facebook stranica RK Požega) 

 

Pročitano 1799 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Studeni 2018 14:26