Ispiši ovu stranicu
Utorak, 10 Rujan 2019 02:00

Rukometaši Požege u posljednjoj pripremnoj utakmici pobijedili Đakovo

POŽEGA - U posljednjoj pripremnoj utakmici rukometaši Požege su u subotu na parketu Sportske dvorane Tomislav Pirc svladali RK Đakovo rezultatom 26:25 (13:11). 

U 1. kolu 1. Hrvatske rukometne lige - Sjever, u subotu, 14. 09. 2019. s početkom u 20,00 sati igrači trenera Daga Kovačevića gostuju u Čakovcu kod istoimenog domaćina koji je također debitant u ovom rangu. 

Igrači Čakovca su prošlu sezonu odigrali uvjerljivo najbolje u 2. HRL sjever i uz samo dva poraza plasirali se u viši rang. Osim toga, sudjelovali su u završnici Kup natjecanja plasiravši se među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Sigurno je pred Požežanima težak ispit koji će sigurno pokazati što se može očekivati u ovom natjecanju. Cilj u prvoj sezoni je prije svega ostanak u ligi iako je želja plasman u gornjem dijelu poretka u jakoj konkurenciji od 14 klubova.

 Suci na ovoj utakmici su Matija Brodić i Matija Hodžić, a nadzornik Davor Tor. Sretno rukometašima Požege u premijernom nastupu u 1. HRL - Sjever. 

Prvu utakmicu u novom rangu pred svojim navijačima Požežani će odigrati u nedjelju, 22. rujna kada će u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc gostovati Osijek. Tako rukometaši Požege prvu domaću utakmicu neće odigrati u svom standardnom subotnjem terminu jer je dvorana tada zauzeta održavanjem koncerta duhovne glazbe u organizaciji Požeške biskupije. 

Pročitano 1472 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 10 Rujan 2019 14:01