Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 02:00

Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu održat će se u nedjelju, 30. rujna u Požegi

POŽEGA - U organizaciji Atletskog kluba Požega narednog vikenda, točnije u nedjelju 30. rujna, Požega će biti domaćin Prvenstva Hrvatske u polumaratonu.

Osim polumaratona, bit će organizirana i utrka građana na 5 km za djecu i to u kategorijama: predškolske djece, učenika od 1.-4. razreda te za učenike od 5.-8.razreda. Trčat će se na Trgu Svetog Trojstva, a utrke počinju u 9,30 sati.

- "Grad Požega oduvijek podupire zdrav život u našem gradu, a ovo je jedan od načina za njegovu promociju. Pozivam sve naše sugrađane koji mogu sudjelovati da se odazovu, a oni koju ne mogu, neka budu dobri domaćini onima koji će posjetiti naš grad. – poručio je gradonačelnik Darko Puljašić.

Utrka polumaratona se trči dva identična kruga ulicama grada sa startom i ciljem na Trgu Sv. Trojstva, a ulice kojima će se odvijati utrka bit će zatvorene za promet.

Do sada je prijavljeno više od dvije stotine natjecatelja, a posebno je zanimljivo što će požeški polumaraton trčati i sportaši iz Kenije, Slovačke, Bosne i Hercegovine te brojnih drugih zemalja.

 

(pozega.hr) 

Pročitano 2175 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 12:01