Nedjelja, 20 Ožujak 2016 01:00

Požeški boksači osvojili dvije brončane medalje na Prvenstvu Hrvatske

KUTINA - Ovog vikenda održano je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u boksu za mlađe seniore i žene na kojem su požeški predstavnici osvojili dvije medalje.

Prvo je u kategoriji do 60 kg Valentin Vidović osvojio broncu. U polufinalu je poražen od Marka Križanovića iz zagrebačkog Gladijatora. Valentin je tako i sa ovog prvenstva donio odličje i tako postao najtrofejniji član Graciana sa ukupno 8 medalja sa državnih prvenstava.

Po prvi put požeški klub imao je i predstavnicu i u ženskoj konkurenciji. Nikolina Prša trebala je nastupiti u kategoriji seniorki i to do 48 kg. Nažalost uspostavilo se da je jedina prijavljena pa je nastupila u sljedećoj težinskoj kategoriji do 52 kg. Nakon što je ždrijebom već osigurala medalju poražena je u polufinalu od iskusne Željane Piteše is Splita koja je iskoristila svoje prednosti odnosno iskustvo i masu. Na kraju je ispalo bolje od očekivanja jer je Nikolina odboksala sve četiri runde i izgubila na bodove.

Prošle subote požeški boksač Mihael Jugović nastupio je u Premier ligi u Splitu i to za Slavonija tim protiv Dalmacija Teama. Pobijedio je Luku Lozu is Splita i tako doprinio ukupnoj pobjedi Slavonaca rezultatom 5:4. Osim Slavonije i Dalmacije u ligi se natječu još Zagreb i Istra. Ligu je moguće pratiti na Sportskoj televiziji. U travnju je na rasporedu susret Slavonije i Istre u Puli.

Pročitano 1959 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 20 Ožujak 2016 18:32