Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 02:00

Luka Brus i Antun Puklavac osvojili 3. mesto na turniru "Zenica Karate Master 2017."

ZENICA - Po prvi put članovi Karate-do kluba Požega sudjelovali su na turniru Zenica Karate Master 2017. u Bosni i Hercegovini u organizaciji Karate kluba Kumite .

Požeški klub su predstavljali Luka Brus i Antun Puklavac koji su na natjecanju u borbama u svojim kategorijama osvojili treće mjesto. Trener Zdenko Oroz je naglasio da su Požežani po prvi put bili na natjecanju gdje je suđenje bilo iz Fudokan sudačkog saveza što znači da su borbe malo grublje, snažnije i bez zaštitne opreme na stopalima i potkoljenicama.

- "Dobro smo odradili borbe. Bilo je preko 200 natjecatelja iz 18 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.Konkurencija je bila dosta velika. Luka Brus je prešao u višu kategoriju, kadeti od 14 do 15 godina, a s obzirom da je on najniži u svojoj kategoriji i po visini i po kilaži, njegova kategorija je bila atraktivna i vrlo jaka za njega." - dodao je trener Oroz. 

Na ovom natjecanju požeški borci su se natjecali samo u borbama, zbog napornog putovanja, a dio njihovog nastupa može se vidjeti na službenim facebook stranicama Karate-do kluba Požega.

Pročitano 2335 puta