Četvrtak, 17 Kolovoz 2017 02:00

Odlični rezultati članova Karate - do kluba Požega na Svjetskim igrama borilačkih sportova u Splitu

SPLIT - Antun Puklavac i Luka Brus predstavljali su Karate do klub "Požega" na dvodnevnim Svjetskim igrama borilačkih sportova koje je organizirao Grad Split u organizaciji s JJK Teamom Uragan te uz pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Županije Splitsko-dalmatinske i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Mnogobrojni natjecatelji su svoje vještine prikazali u raznim borilačkim stilovima poput jujitse, grapplinga, MMA, karatea i kickboxinga. Požeški borci su se dobro snašli i na ovom natjecanju rekao nam je trener Zdenko Oroz, "mi smo zadovoljni, prošlo je izvrsno, sa dva borca osvojili smo četiri medalje, 3 zlatne i jednu srebrnu.

Luka Brus je u katama, u svojoj kategoriji osvojio zlato i srebro u borbama, iako u požeškom klubu smataju da je i tu zaslužio zlato te da su ga suci malo oštetili. 

Antun Puklavac je i u borbama i katama osvojio zlatnu medalju".

Iz kluba se posebno zahvaljuju Županiji Požeško-slavonskoj i Požeškom športskom savezu koji su ih podržali pri odlasku na ovo natjecanje. Podrška klubu će trebati i dalje jer se borci već sad pripremaju za veliko Europsko natjecanje u karateu koje će se ove jeseni održati u Francuskoj, odnosno u Parizu.

- "Planiramo na natjecanje ići s Lukom i Antunom ali ipak sve ovisi o dobroj volji sponzora i donatora s obzirom da je to veliko natjecanje i dosta je troškova oko odlaska, samog sudjelovanja i boravka u Parizu. Stoga koristim priliku da pozovem sve one koji su voljni uložiti nešto sredstava u naš klub da nam se jave i pomognu promociji kluba i na svjetskoj razini"-apelira trener Zdenko Oroz koji ujedno najavljuje i dolazak svjetskog instruktora Barry Wilkinsona na seminar u Požegu koji će se održati u mjesecu listopadu.

Pročitano 1936 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Kolovoz 2017 08:51