Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 01:00

Borci KBK Bushido osvojili tri medalje na 20. Međunarodnom turniru u Kickboxingu "Kutina open 2018"

KUTINA - Požeški Kickboxing klub " BuShido " nastupio je u subotu, 10. 11. 2018. na jubilarnom 20. Međunarodnom turniru u Kickboxingu pod nazivom " Kutina open 2018 " .

Nastupilo je 507 natjecatelja iz 64 kluba i 6 država. Požeški klub i naš grad predstavili su borci : Krunoslav Ruzićić, Miroslav Odoljević, Tomislav Barukčić i Filip Gretić.

Ta četiri borca u Požegu su donijeli tri medalje, dva srebra i jedna broncu što je solidan rezultat. Tomislav Barukčić nastupio je u disciplini Kick light do -69 kg te osvojio brončano odličje. Filip Gretić koji je također nastupio u disciplini Kick light do -63,5 kg je izgubio finalni meč i tako osvojio srebrnu medalju.

Izuzetno dobre mečeve odradili su borci u ringu, Krunoslav Ružićić i Miroslav Odoljević. 

Krunoslav Ružićić nastupio je u disciplini Low Kick do -75kg. Krunoslav je dominirao tijekom cijeloga meča da bi na kraju pobijedio sam sebe. Naime u disciplini Low Kick zabranjeno je držanje noge protivniku, a Krunoslav je držanjem protivnikove noge zaradio tri javne opomene te negativne bodove te na kraju gubi meč rezultatom 2:1.

Odličnu borbu pružio je i borac Miroslav Odoljević u disciplini Low kick do -91kg. Na žalost, unatoč dobrom meču izgubio je od boljeg protivnika te time osvojio srebrnu medalju.

Ovo je još jedan pokazatelj dobroga rada u Kickboxing klubu " Bushido " kako sa natjecateljima tako i sa svim drugim uzrasnim kategorijama.

Pročitano 2607 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 13:32