Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 01:00

Odlični rezultati Karate-do kluba Požega na turniru u Mađarskoj

SZEGEDIN - Na blagdan Svetog Nikole, 6.prosinca, članovi Karate-do kluba Požega sudjelovali su na 7. Međunarodnom Božićnom turniru u Szegedinu u Mađarskoj. Klub su predstavljala tri natjecatelja : Antun Puklavac u seniorskoj kategoriji, Luka Brus u kategoriji učenici, 12-13 god, te Valentina Kristić u ženskoj kategoriji, 10-11 god. Na turniru je nastupilo ukupno 374 natjecatelja iz sedam država.

"Ovo je do sad bila najjača konkurencija u svim kategorijama, i u KATAMA i KUMITE (borbama), tako da je u kategorijama bilo od 15 pa do 24 natjecatelja. Rezultati što su ostvarili naši natjecatelji imaju veliku težinu. Osvojeno je jedno drugo mjesto (srebro) i tri treća mjesta (bronce). Luka Brus je u KATAMA i jakoj konkurenciji od 17 natjecatelja zauzeo drugo mjesto izgubivši od domaćeg natjecatelja iako je pokazao i odradio korektno majstorsku katu (seishan), dok je domaći natjecatelj radio prvu učeničku (Pinan Nidan) ,ali nema veze, već smo navikli na zakidanje bodova tako da i srebro nije loše. Valentina Kristić je u Katama od 11 natjecatelja osvojila četvrto mjesto a u Kumite (borbama) treće mjesto odnosno broncu. Antun Puklavac je u seniorskoj kategoriji za KATE izvedbom majstorske kate zauzeo treće mjesto (broncu). U KUMITE (borbama) u zaista jakoj kategoriji također je zauzeo treće mjesto. Sveukupno gledajući, veoma smo zadovoljni postignutim rezultatom i zahvaljujem se roditeljima i sponzoru Argentumu, koji su nam omogućili odlazak na ovaj sedmi po redu Božićni međunarodni turnir" izjavio je trener Zdenko Oroz.

Organizatori turnira su se i ove godine potrudili i priredili zanimljiv program pa je najmlađe natjecatelje na kraju natjecanja darivao i Djed Božićnjak. 

Pročitano 1377 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 14:25