Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 01:00

Boksač požeškog Graciana Lovro Šojat pobjednik i na "Osijek Boxing openu"

OSIJEK - U nedjelju, 02. 12. 2018. održan je sada već tradicionalni "Osijek Boxing open", turnir koji je zapravo otvoreno prvenstvo Osijeka u bosku. Ove godine uz domaće boksače nastupili su i gosti iz Slovenije i Srbije, a sudjelovali su i boksači požeškog Boksačkog kluba Graciano. 

Od naših boksača kadet Mihael Heig poražen je na bodove od Nikole Božovića iz Srbije. Junior Ilija Marijanović pružio je, u svom osmom meču, možda svoju najbolju izvedbu do sada protiv iskusnog srpskog borca (53 mača) Strahinje Karabegovića. Do kraja su se u požeškom klubu nadali pobjedi ali sudačka odluka je  ipak bila drugačija.

Osvježenje je došlo na kraju kada je naš mlađi senior u kategoriji do 81.kg  Lovro Šojat u zanimljivom meču protiv domaćina Luke Dubravca proglašen boljim. Tijekom prve runde Lovro je napravio brojanje Luki koji je uz pomoć bodrenja publike izdržao meč do kraja. Bila je ovo jedna od najatraktivnijih borbi čitave priredbe. Požeške boksače na ovom natjecanju je vodio njihov dugogodišnji trener Željko Krpan. 

Pročitano 2600 puta