Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 01:00

Članovi Karate - do kluba Požega osvojili 9 medalja na 5. Grand prix Una 2018. u Kostajnici (Bosna i Hercegovina)

KOSTAJNICA - Članovi Karate-do kluba Požega proteklog vikenda su nastupili na 5. Grand prix "Una 2018". u organizaciji  KBS „Tigar“ Kostajnica (Bosna i Hercegovina). 

Karate-do kluba Požega je nastupio s osam natjecatelja od kojih su neki bili po prvi put na natjecanju. Natjecali su se u kategoriji Kata i borbe-Kumite. Najmlađi član ekipe Leon Cindrić (8 god) osvojio je dvije zlatne medalje u katama i jednu brončanu u borbama. Jedina predstavnica kluba na ovom natjecanju je bila Matea Cindrić koja je u svojoj uzrasnoj kategoriji (djevojčice 12-13 god.) osvojila brončanu medalju u katama.

Luka Markanjević (dječaci 12-13 god) u kategoriji borbe osvojio je srebrnu medalju a Benedikt Tomašević (dječaci 10-11 god) osvojio je zlatnu u katama i brončanu medalju u kategoriji borbe, također u kategoriji borbe.

Luka Katić (dječaci 12-13 god) u kategoriji borbe osvojio je brončanu medalju. U seniorskoj kategoriji nastupio je Antun Puklavac i osvojio zlatnu medalju u kategoriji borbe.

Petar Gavran i Josip Bilić zauzeli su četvrto mjestu u iznimnoj velikoj konkurenciji (kate-kumite). Već idućeg vikenda požeški klub će nastupiti na  4. "Kupu nade i prijateljstva Brčko 2018.", na kojemu će najmlađi članovi kluba imati priliku po prvi put nastupiti i upoznati se s pravilima natjecanja.

Pročitano 1718 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 14:30