Srijeda, 13 Veljača 2019 01:00

Boksač Graciana Ilija Marijanović nastupio za Hrvatsku reprezentaciju

ZAGREB - Najveća čast za jednog sportaša je nastupiti za nekom natjecanju za svoju zemlju, a to se proteklog vikenda dogodilo mladom boksaču Graciana Iliji Marijanoviću koji je kao mlađi kadet u petak, 08. 02. 2019. pozvan u Zagreb na trening hrvatske boksačke reprezentacije zajedno sa reprezentacijom Italije.

Susret reprezentacija bio je u subotu, 09. 02. 2019. u Boksačkom centru na Zagrebačkom velesajmu, a Ilijin protivnik bio je iskusni Salvatore Cavallaro.

Kako je protivnik viši Marijanović je sa svojim trenerom Željkom Krpanom planirao nametati borbu u klinču, ali se dogodilo ono što nisu očekivali. Ilija je primio snažan udarac u jetra pa iako se brzo oporavio nakon još dva brojanja meč je prekinut jer je Cavallaro nastavio jakim udarcima u tijelo. Ovo je sigurno dobro iskustvo za Marijanovića kojem će to sigurno pomoći u daljnjem napredovanju. 

Isti dan boksalo se i 4. kolo boksačke lige gdje je kadet Graciana Mihael Heig upisao pobjedu protiv Marka Marjanovića (Slavonski Brod) i donio tri nova boda za požeški klub.

Pročitano 1605 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Veljača 2019 14:25