Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 01:00

Članovi Karate - do kluba Požega osvojili 20 medalja na natjecanju u Brčkom (Bosna i Hercegovina)

BRČKO - U nedjelju 17. ožujka 2019. članovi Karate-do kluba Požega sudjelovali su na 10. Otvorenom prvenstvu Brčko distrikta u karateu (Bosna i Hercegovina)

Preko 900 najtecatelja svoja znanja i vještine pokazalo je u kategoriji kate i borbe. Karate-do klub Požega predstavljalo je 11 natjecatelja koji su ukupno osvojili 20 medalja - 3 zlatne, 9 srebrnih i 8 brončanih.

I nakon ovog natjecanja trener kluba Zdenko Oroz ne krije svoje zadovoljstvo : - "Kao i uvijek sretan sam i ponosan na sve natjecatelje našeg kluba jer uvijek daju maksimum i na svakom natjecanju se njihov napredak itekako vidi. Luka Brus, Antun Puklavac su već iskusni natjecatelji koji iza sebe imaju nebrojena natjecanja, a na ovom natjecanju Antun je osvojio dvije zlatne medalje u katama i borbama, dok je Luka u borbama osvojio zlatnu medalju. Po prvi put na natjecanju su nastupili Dora Stastny, Rafael Garić i Ivan Milković i unatoč tremi svi su osvojili medalje tako da će im ovo natjecanje ostati u dugom sjećanju."

Cjelokupna natjecateljska ekipa je osvojila neku od medalja, a među njima bila je i iskusna Sonja Paulić koja je predstavljala klub i na Europskom Wado Kai natjecanju prošle godine u Portugalu, osim nje obraz kluba su osvjetlali i Luka Katić, Luka Markanjević, AnaNicol Ferić te Petar Gavran koji se uz Antuna Puklavca pokazao kao najperspektivniji natjecatelj osvojivši zlato u borbama, te srebrnu medalju u katama.

Iz Karate do kluba Požega najavljuju nadolazeći seminar 30. ožujka 2019. koji će se od 9,00 do 13,00 sati održati  u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" (velika dvorana).

Trener Zdenko Oroz pojašnjava: "Radi se o tehničkom i sudačkom seminaru na kojeg nam dolazi glavni instruktor Europske Wado Kai Federacije Barry Wilkinson 8.DAN. Na kraju seminara bit će održano i polaganje za DAN pojaseve što će biti posebno atraktivno i za publiku pa pozivamo sve zainteresirane da slobodno dođu. Ulaz je slobodan." - zaključio je na kraju Oroz. 

Pročitano 1214 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 14:00