Ponedjeljak, 30 Prosinac 2019 01:00

Karate do klub Požega organizirao seminar i polaganje za pojaseve

PLETERNICA/POŽEGA - Tradicionalno pri završetku godine članovi Karate do kluba Požega održavaju seminar i polaganje za pojaseve, a ove godine je sve održano u Školskoj sportskoj dvorani u Pleternici.

- "S obzirom da imamo sekciju kluba i u Pleternici, a prema Statutu seminar i polaganje za pojaseve imamo dva puta godišnje, nastojat ćemo da jednom polaganje bude u Požegi, a jednom u Pleternici.Ovim putem zahvaljujem i ravnatelju pleterničke škole Hrvoju Galiću na ustupanju dvorane kako za ovaj seminar tako i za redovite treninge. Od samih početaka rada u Pleternici od ravnatelja Galića smo dobili veliku podršku jer je i njegov cilj da se djeca što više bave sportom,ali i da im se ponudi što više raznih sportskih aktivnosti" -rekao je trener kluba Zdenko Oroz.

"Na seminaru i polaganju bilo je 40 polaznika što djece što odraslih,od 5 do 40 godina "svi su uspješno položili jer smo imali dobru pripremu koja je trajala preko mjesec dana"- istakao je trener Oroz i zahvalio svim roditeljima, obiteljima koji su bili na samoj završnici te uveličali samo polaganje, a kasnije i ostali na prigodnom druženju.

Klub s radom kreće s početkom rada škole, a treninzi u Pleternici će i dalje biti ponedjeljkom i petkom od 19 do 20 sati.

Pročitano 989 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Prosinac 2019 13:24