Ponedjeljak, 21 Lipanj 2021 08:30

Pobjede boksača Graciana Petra Bilješkovića i Tina Pavičića u 3. kolu Hrvatske boksačke lige mladih

ZAGREB - U subotu, 19. lipnja u Zagrebu se boksalo 3. kolo Hrvatske boksačke lige - mladih. Priredba je organizirana na zagrebačkom Jarunu na otvorenom. Za požeški Boksački klub Graciano nastupili su mlađi kadet Petar Bilješković u kategoriji do 62 kg i kadet Tin Pavičić u kategoriji do 72 kg.

Petra je čekao stari znanac iz Slavonskog Broda Gabrijel Kapetanić. Ovoga puta Petar je bio posebno motiviran jer je od Gabrijela izgubio prošli meč i to na pojedinačnom prvenstvu. U prvoj rundi kretao se oko protivnika i čekao svoju prigodu. Runda je bila izjednačena. U drugoj rundi Petar počinje provoditi svoj plan i nakon svakog upućenog Gabrielovog direkta izmiče se u stranu i pogađa sa svoja dva udarca. Istu taktiku primjenjuje i u trećoj rundi. Praktički bez primljenog udarca završava borbu i pobjeđuje.

Tin Pavičić je svoj meč završio već u prvoj rundi. Protivnik iz Križevaca Gabrijel Smotar krenuo je direktima na što se Tin povukao korak unazad. Smotar kreće za Tinom, koji to i čeka, te uzvraća kontra udarcima u tijelo i sudac prvi puta broji. U slijedećem naletu serijom udaraca u glavu i tijelo Tin završava posao. U požeškom klubu su zadovoljni pokazanim boksom svojih članova i osvojenim bodovima.

Pred požeškim boksačima sada je zasluženi odmor i ljetna stanka.

Pročitano 602 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Lipanj 2021 08:49