Utorak, 02 Studeni 2021 12:42

Natjecatelji KBK Borac Požega nastupili na 22. Međunarodnom kickboxing kupu u Kutini i osvojili 4 srebrne medalje

KUTINA - U subotu 30. listopada 2021. godine, natjecatelji Kickboxing kluba Borac Požega nastupili su na internacionalnom 22. kickboxing kupu u Kutini. Borci Dinko Iličić i Tea Šolić na internacionalnom kickboxing turniru u Kutini po prvi put su se okušali u četiri discipline.

Dinko Iličić je nastupio u kategoriji juniora do 63,5 kg, disciplina low kick, te je uz malo sreće prošao u finale i osvojio srebrnu medalju. Tea Šolić je nastupila u kategoriji seniorki do 60 kg u čak tri discipline, point fighting, light contact i kick light. U sve tri discipline Tea je izborila finalne borbe. U point fightingu sukobila se s bivšom reprezentativkom u point fightingu i osvojila srebro. U light contactu i lick lightu sukobila se s bivšom europskom prvakinjom gdje je odlično podnijela pritisak i osvojila još dva srebra.

Natjecateljski tim vodili su treneri Matej Babić i Ivan Josipović koji i ovim putem pozivaju sve mlade da se okušaju u kickboxingu i što prije postanu dio natjecateljskog tima KBK Borac Požega.

Pročitano 467 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Studeni 2021 12:51