Ponedjeljak, 28 Ožujak 2022 08:50

Tea Šolić (KBK Borac) po drugi put brončana na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu

POPOVAČA - U subotu, 26. ožujka, u Popovači je održano Prvenstvo Hrvatske u disciplinama Point Fight (PF) i Kick Light (KL). Boje Kickboxing kluba Borac i grada Požege branila je Tea Šolić, kojoj je ovo drugo državno prvenstvo ovaj mjesec. 

Prva borba bila je u disciplini KL gdje se Tea sukobila sa višestrukom viceprvakinjom države. Iako je Tea u prvoj rundi povela i uspostavila dominaciju, kako je vrijeme odmicalo tako je i prednost prelazila na stranu suparnice, koja je na kraju ipak pobijedila temeljem iskustva.

U drugoj disciplini (PF) uslijedilo je veliko iznenađenje, gdje se požeška borkinja sukobila s natjecateljicom koja u svojoj karijeri ima preko 100 borbi. U prvoj rundi Tea odmah prelazi u vodstvo 4:0, i vodi prvu rundu, nakon čega je suparnica u drugoj rundi "stisnula" i preokrenula rezultat u svoju korist, nakon čega se Tea morala zadovoljiti broncom.

Tako se mlada članica KBK Borac našla na postolju sa Elom Znaor, 5. rangiranoj borkinji na Svjetskoj Kickboxing ljestvici .

KBK Borac Požega nastavlja i dalje udarnim tempom jer slijede pripreme za Prvenstvo Hrvatske u disciplinama LK i LC koje će se održati u lipnju.

Iz kluba pozivaju sve zainteresirane da im se priključe na treninzima u maloj dvorani SD Tomislav Pirc, ponedjeljkom, srijedom u petkom od 21:00 sati. 

Pročitano 577 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Ožujak 2022 13:01