Nedjelja, 30 Listopad 2022 22:19

KBK Borac osvojio zlato, tri srebra i dvije bronce na Internacionalnom kupu "Kutina Open 2022"

KUTINA - Požeški borci nastupili su u subotu, 29. 10. 2022. na Internacionalnom kupu Kutina Open 2022. Na turniru je nastupio 361 natjecatelj iz 5 država. Boje našeg grada i KBK Borac branilo je 8 natjecatelja: Ivan Josipović, Ivano Đevlan, Robert Romanik, Glieb Starovoitov, Anastasiia Starovoitova, Ivano Gerstman, Leon Pardovicki i Dinko Iličić.

U disciplini kick light u kategoriji mlađih kadeta -42 nastupio je naš najmlađi borac Glieb Starovoitov koji je dvije borbe završio prekidom te se okitio zlatom! Prvu borbu završava prekidom u čak 5. sekundi, što je zasigurno najbrža pobjeda na turniru!!

Ivano Gerstman i Ivano Đevlan nastupili su po prvi put i pružili žestoke borbe, Đevlan je prošao prvo kolo te tijesno zaustavljen u borbi za zlato, dok je Gerstman zaustavljen u polufinalu. Anastasiia Starovoitova je osvojila dva srebra u kick light-u i light contact-u, a Leon Pardovicki, također debitant nažalost je poražen od strane puno iskusnijeg borca.

Dinku Iličiću i Ivanu Josipoviću se protivnici nisu pojavili na turniru i njih dvojica tako igrom slučaja ostaju bez borbe.U ringu je nastupio Robert Romanik koji je u disciplini low kick osvojio broncu.

Trener Matej Babić je istakao da treninzi u klubu teku po planu, a Moslavac i Kutina predstavljaju uvodne turnire u natjecateljsku sezonu, i smatra da su ovo odlični rezultati : - "Broj natjecatelja u klubu progresivno raste iz mjeseca u mjesec, stvaramo snažan tim koji ima kapaciteta za osvajanje elitnih kickboxing natjecanja"

Iz kluba također pozivaju i ovim putem sve zainteresirane za kickboxing, poglavito mlade, da se što prije jave i krenu trenirati dok sezona nije odmakla, te postanu dio tima KBK Borac Požega!

Pročitano 414 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 04 Studeni 2022 08:43