Utorak, 01 Studeni 2022 10:18

Članovi Karate do kluba Požega nastupili na natjecanju u Modriči (BiH)

MODRIČA - Članovi Karate do kluba Požega protekli vikend su otvorili i natjecateljsku sezonu sudjelujući na natjecanju koje je održano u Modriči, a radilo se od 1st WKC Balkan Campionships za kadete, juniore i seniore te Kupu za djecu u organizaciji World Karate Confederation.

Trener Zdenko Oroz na natjecanje je vodio 11 natjecatelja, a radilo se je o djeci od 8 do15 godina starosti koja marljivo treniraju u Pleternici : -  "Sretan sam i ponosan na našu ekipu. Ovo natjecanje nam je zapravo bila uvertira za mjesec studeni kad putujemo u Makedoniju ,na nekoliko dana, kako bi sudjelovali na Europskom karate kupu u organizaciji Europske Wado Kai federacije. Što se tiče ovog natjecanja, moram pohvaliti sve natjecatelje našeg kluba, a to su Ivano Baketarić, Lovro Holek, Ana Katić, Antonio, Gabrijel i Mateo Keleminec, Mihael i Patrik Kokić, Roberto i Josip Kolundžić te Ivan Milković. Svi su oni moji pobjednici i sretan sam i ponosan na njih."

- "Što se tiče našeg uspjeha, kući smo se vratili i s medaljama, pa je tako Antonio Keleminec bio najuspješniji i osvojio je prvo mjesto u kategoriji borbe,a on je ujedno i naš najmlađi natjecatelj koji je nastupio u kategoriji dječaka od 8-9 godina, Ana Katić je osvojila drugo mjesto u katama ,u svojoj starosnoj kategoriji, Ivan Milković je osvojio dva treća mjesta, u borbama i katama, te Ivano Baketarić koji je osvojio treće mjesto u borbama." - dodao je trener Oroz. 

Na Europsko prvenstvo članovi kluba putuju 10.studenog i osim redovitih treninga trenutno je u tijeku i prikupljanje donacija za putovanje i natjecanje koje se održava u Makedoniji.

Pročitano 432 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Studeni 2022 10:26