Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 16 Studeni 2022 08:49

Članovi Karate do kluba Požega nastupili na 47. Europskom WadoKai natjecanju u Skopju

SKOPJE - U glavnom makedonskom gradu, Skopju je proteklog vikenda (12. i 13. studenog 2022.) održano 47. Europsko WadoKai natjecanje na kojemu su predstavnici Hrvatske bili članovi Karate-do kluba Požega. Domaćin je bio Karate klub Cvetan Dimov uz podršku Karate saveza Makedonije.

Požeški klub imao je na ovom jakom natjecanju četiri svoja člana. To su Ana Katić, Ivan Milković, Antun Puklavac i Marinero Vratarić.

- „Ovo je bilo drugo natjecanje u ovoj sezoni za članove našeg kluba. Konkurencija je bila iznimno jaka, uz to došlo je i do promjene sistema natjecanja, prvi dan smo radili borbe (kumite),a drugi dan je bilo natjecanje u katama, prije je bilo obrnuto. Imali smo nažalost i povreda nakon prvog dana što je bila otežavajuća okolnost za drugi natjecateljski dan, ali bitno je iskustvo koje smo stekli i što su neki članovi kluba osjetili kako to izgleda na natjecanjima na kojima se okupljaju najbolji iz Europe. Medalje nismo osvojili, četvrtfinale je bio najbolji uspjeh ,ali kući smo se vratili oduševljeni Skopjem i još jednim novim iskustvom. Treninzi se nastavljaju redovito i lagano se pripremamo za naš seminar krajem godine i polaganje za učeničke i majstorske kategorije-KYU i DAN“. - izjavio je trener Zdenko Oroz koji je bio iznimno zadovoljan nastupom svojih mladih boraca. 

Karate do klub Požega svoje treninge ima u Požegi utorkom od 21 sat, subotom od 15 do 17 sati i nedjeljom od 10 do 12 sati u SD „Sokol“, te u Pleternici u školskoj sportskoj dvorani ponedjeljkom i petkom od 19 do 20 sati.

Pročitano 399 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 16 Studeni 2022 08:58