Nedjelja, 12 Ožujak 2023 13:09

Članovi KBK Borac Požega na Međunarodnom kickboxing kupu "Moslavac Open 2023." nanizali 4 pobjede i osvojili 2 zlata i srebro

POPOVAČA - U subotu tim starijih kadeta Kickboxing kluba Borac Požega nastupio je na Međunarodnom kickboxing turniru "Moslavac open 2023" u Popovači gdje su se natjecali u konkurenciji preko 300 prijavljenih boraca iz 3 države.

Boje grada Požege branili su Glieb Starovoitov, Ivano Đevlan i Ivona Novak, uz pratnju trenera Mateja Babića i Josipa Jurića.

Prvi je nastupio Glieb koji ostvaruje pobjedu u polufinalu, a zatim i u finalu jednoglasnim odlukama sudaca. Vrlo odmjerenim kretanjem i taktiziranjem nadmudruje oba suparnika te osvaja zlato bez problema.

Drugi nastupa Ivano, koji prvo kolo prolazi automatizmom, zatim u polufinalu i finalu pobjeđuje favorite u toj kategoriji, te tako i on ostvaruje 2 pobjede i osvaja zlato. Ivano je ovom prilikom u finalu pobijedio dečka koji je 21. na Svjetskoj kickboxing (WAKO) ljestvici!

Treća je nastupila Ivona, koju u finalu zaustavlja iskusnija cura s kojom je već imala posla, međutim borba je bila žestoka. Ivona donosi srebro u Požegu.

- "Ukupno 4 pobjede i 1 poraz na turniru pokazuju da imamo respektabilan natjecateljski tim, ali i da specifični treninzi služe krajnjoj svrsi. Puno truda se ulaže u natjecateljski tim i ovaj turnir je zadnji pripremni za nadolazeći Svjetski i Europski kup gdje će nastupiti naši kadeti! Mi treneri ovom prilikom želimo posebno pohvaliti Glieba i Ivana koji su u vrlo kratkom periodu došli do mnogih pobjeda i odličja, a u prosjeku i pojedinačno su u pozitivnom rezultatskom omjeru, što je vrlo rijetko i vrijedno divljenja! Nastavljamo istim tempom, novi članovi su dobrodošli i poželjni u našem klubu" - izjavio je Matej Babić, trener i predsjednik KBK Borac 

Pročitano 486 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 12 Ožujak 2023 13:25