Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023 16:17

Junior Boksačkog kluba Graciano Filip Lovrenčić ostvario pobjedu u Hrvatskoj boksačkoj ligi mladih

NOVI MAROF - U nedjelju je organizirano 6. kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u Školskoj sportskoj dvorani Novi Marof. Junior Boksačkog kluba Graciano Filip Lovrenčić upisao je svoju drugu pobjedu i požeškom klubu donio vrijedne bodove.

Filip je nastupio u kategoriji do 63 kilograma, a protivnik mu je bio Jasmin Sefić iz Rijeke. Filip je od početka borbe djelovao sigurno i čitavo vrijeme kontrolirao borbu.Dobrim kretanjem dovodio se u pložaj gdje je mogao zadavati precizne I jake udarce. U trećoj rundi nakon jednog jakog desnog direkta protivniku je prokrvario nos. Sudac je zaustavio borbu i intervenirao je liječnik. Liječnik je dopustio nastavak borbe. Krajem runde liječnik još jednom intervenira ali borba ide do kraja. Odluka sudaca je jednoglasna 3:0 za Filipa.

Mlađi senior Lovro Petrić u svom drugom meču protiv Ivana Grubića iz Koprivnice pokazao je taktički napredak i bolju kondiciju nego u prošlom meču. Borba je bila izjednačena i neizvjesna do kraja što potvrđije i konačna podijeljena odluka sudaca 2:1 za Grubića.

Naš treći natjecatelj Leo Kaurinović nije nastupio zbog bolest. S požeškim boksačima na ovo natjecanje je išao njihov trener Željko Krpan. 

Pročitano 320 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023 18:22