Ponedjeljak, 29 Svi 2023 11:38

Glieb Starovoitov (Kickboxing klub Borac) treći na svjetskoj rang ljestvici

POŽEGA - Izvrsne vijesti i dalje stižu iz Kickboxing kluba Borac Požega. Nakon posljednjeg ažuriranja bodova Glieb Starovoitov se na WAKO ljestvici sa 10. mjesta popeo na vrlo visoko 3. mjesto, ušavši tako u TOP 3 borca svijeta u svojoj kategoriji!

Stvar je time ozbiljnija što Glieb još uvijek nema nastupa za reprezentaciju a najviše je rangiran. Naime, uneseni su podatci iz Sarajeva, gdje je Glieb na Europskom kupu upisao 3 pobjede te sa Svjetskog kupa u Turskoj gdje požeški klub nije ni nastupio.

Podsjećamo, riječ je o mladom i nadarenom Ukrajincu, koji je od početka rata u Požegi sa svojom obitelji, a ovo mu je prva sezona pod okriljem Borca iz Požege. Trenutno ima upisanih 13 pobjeda za požeški klub.

Glieba čeka još Svjetski kup u Budimpešti za kraj sezone, gdje ima priliku za preuzimanjem vodstva na WAKO ljestvici!

 - "Prema našim saznanjima, riječ je o najznačajnijem rezultatu borilačkog sporta u Požegi do sada! Ovo je također sjajna uvertira za sljedeću sezonu, jer na jesen otvaramo 2 grupe mlađih uzrasta, u planu su djeca (4-7 godina) i mlađi kadeti (8-12 godina). Glieb pokazuje koliko se rad i trud isplate, te kao najmlađi i najuspješniji član kluba već ispisuje povijest požeškog i hrvatskog sporta. U četvrtak i petak sudjelujemo na Danima otvorenih vrata udruga, gdje ćemo biti dostupni za sva pitanja i sugestije, a primamo i rezervacije za grupe na jesen koje će radi osiguranja kvalitete biti brojčano ograničene. Imati ćete priliku upoznati Glieba, našeg osvajača Svjetskog kupa, i vjerujemo budućeg svjetskog prvaka!" - poručio je Matej Babić, trener i predsjednik KBK Borac. 

Treninzi su . ponedjeljak / srijeda / petak od 20:30 sati u maloj dvorani SD Tomislav Pirc. Sve informacije mogu se dobiti na mob. 099 331 7595 (Matej Babić). 

Pročitano 258 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Svi 2023 11:47