Utorak, 02 Svi 2017 02:00

Gimnastičarke Sokola uspješne na 2. kolu kupa Hrvatske za regiju Istok

VALPOVO - U subotu, 29. travnja održano je 2. kolo Kupa Hrvatske, regija istok u ženskoj sportskoj gimnastici. Nastupilo je 8 klubova iz naše regije: Sl Brod, Đakovo, Vukovar, Vinkonvci, B. Manastir, Osijek, Valpovo i Požega.

Natjecalo je oko 150 natjecateljica u svim kategorijama. GD "Sokol" predstavljale su 2 ekipe i pojedinka.

Ml. juniorke: Tea Čavec, Rebeka Salak, Anja Devčić, Lara Markanjević, M. Ljubica Nosić, Lea Klinčić, Klara Krmpotić- osvojile ekipno 3. mjesto od ukupno 7 ekipa ml. juniorki. Kao najbolja pojedinka istakla se Tea Čavec i osvojila 4. mjesto pojedinačno sa 2 desetinke zaostatka za broncom.

Juniorke: Josipa Majetić, Ana Grgić, Jelena Nigović i Ema Šolić osvojile su odlično ekipno 2. mjesto od 5 ekipa. Ana Grgić osvojila je pojedinačno srebrnu medalju 2. mjesto i Josipa Majetić koja se također popela na postolje i osvojila broncu 3. mjesto.

Seniorka Tonka Pavelić nakon duže stanke zbog ozljeda vratila se i osvojila pojedinačno 1. mjesto u seniorskoj konkurenciji. Sa današnjeg natjecanja sve naše natjecateljice vratile su se sa medaljama oko vrata.

Treneri Zlatko Kraker,prof. i Anita Čuljak zadovoljni su uspijehom i nastupom gimnastičarki koje su i ovaj put pokazale da tehnički i matrijalni uvjeti u klubu nisu bili prepreka za ostvarivanje ovako dobrih rezultata. Za mjesec dana održava se 3. predposljednje kolo u "C" programu te se nadamo i dalje dobrim rezultatima. 

Pročitano 2691 puta