Ponedjeljak, 06 Studeni 2017 01:00

Jan Letić (GD Sokol) osvojio 1. mjesto pojedinačno (Juniori B program) na državnom prvenstvu u gimnastici

NEDELIŠĆE - Od 03. do 05. studenog 2017. godine u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću održano je Državno natjecanje, odnosno 17. Završnica Kupa Hrvatske u B programu  i 13. Završnica Kupa Hrvatske u C programu u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. 

Nastupilo je preko 400 djevojčica i dječaka u svim kategorijama. ( Rijeka , Zagreb, Osijek, Samobor, Čakovec, Sisak, Petrinja, Ogulin, Karlovac, Split, Šibenik, Dubrovnik, Sl. Brod, Vukovar, Vinkovci, Valpovo....... i još mnogo gradova i velikih centara gimnastike). 

Požeško Gimnastičko društvo "Sokol" ove je godine imalo 9 predstavnika na završnici koji su ostvarili odlične rezultate. Jan Letić osvojio je 1. mjesto pojedinačno u kategoriji Juniori B program. Tonka Pavelić osvojila je 2. mjesto pojedinačno u kategoriji Seniorke C program. U istoj kategoriji Andrea Došlić je osvojila 5. mjesto. 

Još su nastupili: Leon Pejša u kategoriji ml. kadeti - univerzalna kategorija, Nikola Macaljuk i Matko Badrov u kategoriji kadeti C, Ana Grgić u kategoriji juniorke C program, Antonia Nigović - juniorke B program i Tea Čavec u kategoriji ml. juniorke.

Pročitano 2639 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Studeni 2017 13:06