Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 29 Studeni 2020 14:19

Madlen Majetić treća, a ekipa Gimnastičkog društva "Sokol" druga na završnici Državnog prvenstva

OSIJEK - Među najboljim hrvatskim gimnastičarkama na završnici Državnog prvenstva pojedinačno višebojnog natjecanja koje je održano u Osijeku nastupile su i mlade članice požeškog Gimnastičkog društva „Sokol“ pod vodstvom trenera Zlatka Krakera Pište, a ostvarili su izuzetne rezultate. Tako su nastavile uspješnu seriju.

Madlen Majetić iz Gradca je nastupila u elitnom razredu gimnastičarki gdje je osvojila pojedinačno treće mjesto u višebojnom seniorskom B programu, te četvrto mjesto na preskoku u sklopu A programa, pa je nagrađena medaljom.

- "Bilo je teško, ali su zbog truda i napornog rada ciljevi ostvareni" – kazala nam je mlada Madlen učenica drugog razreda Matematičke gimnazije u Požegi, gdje je i uzorna učenica. Ona više od pet godina predano vježba u ovom klubu. 

Ekipno je „Sokol“ zauzeo drugo mjesto iza „Hrvatskog sokola“ iz Karlovca.

-S obzirom na okolnosti zbog pandemije koronavirusa i smanjenih mogućnosti vježbanja uslijed preuređenja gimnastičke dvorane uz trud djevojaka i marljiv rad rezultati nisu izostali – istakao je trener Zlatko Kraker.

Požešku ekipu još su činile Klara Krmpotić iz Požege, juniorke Lana Majetić iz Gradca, Helena Obradović iz Jakšića i Rebeka Salak iz Požege, zatim mlađe juniorke C programa Dora Satinović i Tena Jakoubek iz Požege, te Tea Paukner iz Požege među juniorkama C programa.

 

(pozega.eu)

Pročitano 1051 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 14:33