Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 13 Svi 2019 02:00

Plamene sutra (utorak, 14. 05.) u SD Tomislav Pirc s početkom u 16,30 sati protiv KA Žana Lelas (Split) igraju prvu utakmicu kvalifikacija za ostanak u 1. Hrvatskoj ženskoj košarkaškoj ligi

POŽEGA - Plamene će se u utakmicama za ostanak susrest će se sa drugo plasiranom ekipom iz Lige za prvaka Košarkaškom akademijom Žane Lelas.

KA Žane Lelas mlada je i rastrčana ekipa koja je u ritmu natjecateljskih utakmica, dok su Plamene zadnju utakmicu odigrale prije mjesec i pol dana te im ni malo neće biti lake te dvije utakmice u kojima će odlučivati koš razlika te tko će sljedeće godine biti u A1 ženskoj ligi.

Utakmica će se odigrati u utorak, 14. 05 .2019. u 16:30 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Ovim putem Plamene Vas pozivaju da u što većem broju ih dođete podržati kako bi i sljedeće godine grad Požega imao svog prvoligaša.

– "Igramo protiv ekipe koja je mlada, brza, agresivna i ono što sam uspio vidjeti igraju školsku košarku. Sigurno neće biti jednostavno i lagano posebno iz razloga što su oni u ritmu utakmica, a mi više od mjesec i pol dana nismo imali prilike odigrati utakmicu niti imali mogućnost rada kvalitetnog treninga što će sigurno i u prvoj i u drugoj utakmici biti veliki problem. Ovakav način igranja kvalifikacija i rada kalendara natjecanja od strane košarkaškoga saveza nije dobar i sigurno ne donosi objektivno stanje te dvije ekipe. Jer nakon mjesec i pol dana čekanja da se odigraju dvije utakmice protiv ekipe koja je u natjecateljskom ritmu sigurno nije objektivno stanje. Bit će teško mi ćemo pokušati napraviti svoj dio, pokušati igrati što smo igrali pred kraj sezone i vidjet ćemo što će biti nakon utorka i nakon sljedeće utakmice u Splitu koja će se odigrati nakon sedam dana." – komentar prije utakmice dao je trener Plamenih, Vladimir Englman. 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1373 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Svi 2019 14:23