Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 13:34

Nova predsjednica ŽKK Plamen Požega je Ana Krpan, dopredsjednik Davor Balešić, a tajnik Vladimir Englman

POŽEGA -  Izvanredna sjednica Skupštine Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega donijela je dosta promjena te je izabran novi izvršni odbor. 

Predsjednica je postala zagrebačka poduzetnica požeških korijena Ana Krpan, dopredsjednik Davor Balešić, a Vladimir Englman, koji je i nadalje trener ekipe. Glavni sponzor i nadalje ostaje tvrtka Plamen iz Požege, u klub je sponzorski ušla Natura forte iz Zagreba, a očekuju i nadalje širu potporu kroz javne potrebe u sportu kako na razini grada, tako i na državnoj razini jer je riječ o ženskom sportu koji se natječe u najvišem rangu u našoj zemlji.

- Želimo inovacije u sljedećem vremenu, probuditi zanimanje za košarku kod žena kako bi bolje spoznale taj sport, a djelujem humanitarno školujući dvoje djece u Africi, te kroz tu suradnju namjeravamo angažirati igračice iz tog dijela svijeta – istakla je predsjednica Ana Krpan i dodala da imaju podršku žena poznatih ličnosti koje su vrhunski sportaši.

Jedan od ciljeva je uključivanje mladih u ovaj sport tako da se do njih dođe u najranijoj mladosti čime bi formirali više uzrasnih kategorija košarkašica u ovom požeškom klubu, a kroz javne potrebe za sport na državnoj razini žele općenito podići razinu ženske košarke kod nas.

 

(pozega.eu)

Pročitano 1225 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 13:40