Ispiši ovu stranicu
Petak, 02 Travanj 2021 10:01

Košarkašice Plamen Požege danas u Dubrovniku protiv domaće Raguse igraju polufinale Kupa Ružice Meglaj Rimac

DUBROVNIK / OSIJEK - Zbog epidemiološke situacije ove se godine nažalost neće moći odigrati Final Four (završni turnir) Kupa “Ružica Meglaj-Rimac”, već će se, odlukom Upravnog odbora HKS od 23. ožujka 2021., primijeniti sličan sustav kao i za ovogodišnji Kup “Krešimir Ćosić”. Parovi, kao i domaćinstvo dviju polufinalnih utakmica određeni su ždrijebom. 

Požeške košarkašice jučer su otputovale u Dubrovnik gdje će danas protiv domaće Raguse s početkom u 15,30 sati odigrati svoju polufinalnu utakmicu. Dubrovčanke su veliki favorit jer su vodeća ekipa Lige za prvaka sa sedam pobjeda i samo jedim porazom (od drugoplasiranog Medveščaka u Zagrebu, 20. ožujka rezultatom 77:66) dok su prvi dio sezone završile sa 10 pobjeda u 10 susreta skupine Jug.

Plamen Požega drugi dio prvenstva igra u Ligi za ostanak gdje imaju skor od šest pobjeda i dva poraza, a u prvom dijelu sezone su u skupini Sjever imale 1 pobjedu i 9 poraza. Plamene će u susretu protiv Raguse probati napraviti veliko iznenađenje ili bar pružiti što jači otpor kvalitetnom protivniku. 

Drugi polufinalni par čine Mursa VROS i Šibenik, a oni će svoju polufinalnu utakmicu odigrati u subotu u Osijeku. 

 

ŽKK RAGUSA – ŽKK PLAMEN POŽEGA

Petak, 2. travnja 2021., u Dubrovniku, u ŠD “Gospino polje”, Liechtensteinov put 10, s početkom u 15:30 sati ⇒ HKS TV

 

KK MURSA VROS – ŽKK ŠIBENIK

Subota, 3. travnja 2021., u Osijeku, u ŠD Jug II, Ulica kralja Petra Svačića 67, s početkom u 18:30 sati ⇒ SPTV

Pročitano 480 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Travanj 2021 10:14